Varför är tavlor i vardagsrum så viktigt?

Varför är tavlor i vardagsrum så viktigt?

Fina möbler i all ära med det är absolut tavlorna i vardagsrummet som kan skapa den där mysiga, ombonade stilen som får oss att trivas så bra i hemmet. Tänk vad mycket tid vi tillbringar i hemmets vardagsrum, här trivs vi, här bjuder vi in våra vänner, här ser vi barnen växa upp.

Inredarens tips

Många inredare och designers söker tavlor med ett personligt uttryck och motiv som går i en bestämd färgskala, det kan vara gröna nyanser eller något som matchar inredningen. Ett tips när du väljer tavlor till vardagsrum är att starka färger i motivet till inredning i milda nyanser och tvärtom milda nyanser i motivet till inredning i starka färger. Var inte rädd för att prova dig fram, möjligheterna är oändliga. Du kan även vara sparsmakad och hänga upp enstaka tavlor på väggen eller gå åt andra hållet och skapa ett kollage av tavlor i vardagsrummet.

Vad är viktigt att tänka på när vi köper tavlor?

Först och främst, vad är viktigt, är det priset som är viktigast eller söker du prisvärda tavlor till ditt vardagsrum som erbjuds i små upplagor? Själv föredrar jag tavlor med motiv som håller under en lång tid, något att längta hem till och inte erbjuds i massupplagor.

Open hours

Måndag – fredag: 7:30 – 16.00

Följ oss