Home

Home

Varför är det så viktigt med tavlor i vardagsrum. Det finns många bra sätt att inreda ett vardagsrum, vill du ha det mysigt, ombonat, lyxigt eller kanske en mer klassisk stil. Hur du än tänker så är tavlorna i vardagsrummet viktiga att satsa på. Till vardagsrum kan du välja tavlor med starka färger, svaga färger, spännande motiv eller mer grafiskt. Ett tips är explosiva färger till möbler och textilier i milda färger och tvärtom tavlor i milda färger till inredning i starka nyanser.

Köpa tavlor vardagsrum

Köp tavlor med hjärtat, då får du ett motiv som kan bli till kärlek för hela livet. Det finns mycket att välja på, till exempel fotokonst, art déco posters, motiv av bilar. Konst med bilmotiv är intressant, det har visat sig att även om man inte är intresserad av bilar så kan tavlan bli ett uppskattat motiv i hemmet, en riktig ”eye catcher”.

Vad kännetecknar en fin tavla i vardagsrummet?

Det är inte lätt att svara på men en fin tavla har ett motiv som gör oss glada, nöjda och vi upptäcker alltid något nytt i tavlan. Vi skapar ett rum att trivas i och längta hem till. Så ge dig ut och shoppa tavlor till vardagsrum.

Open hours

Måndag – fredag: 7:30 – 16.00

Följ oss