Blog

Blog

Denna blogg handlar om hur vi inreder vardagsrum med tavlor. Förutom sovrummet är nog vardagsrummet där vi vistas mest. Med fina tavlor kan vi här göra underverk och skapa en trivsam, lyxig och spännande miljö. Det finns tavlor med fotokonst, modern art déco, olja, akryl, m.m. Oavsett om du föredrar modern stil, klassisk- eller bohemisk stil så hjälper vi dig att inreda med tavlor till vardagsrum.

Hur inreder vi vardagsrummet?

Vilka tavlor du väljer till vardagsrummet beror på färgerna i rummet. Färgnyanserna på väggar, textilier och möbler. Här finns inga sanningar men många föredrar tavlor med starka färger till övrig inredning i svagare nyanser och tvärtom. Vi tycker om det oväntade, till exempel en art déco poster av bil i starka färger till övrig inredning i mildare färger, om sedan ingen betraktare förväntar sig denna kombination blir det perfekt.

Tavlor vardagsrum

Med tavlor i vardagsrum blir hemmet mer levande och inbjudande. En tavla kan vara dekorativ, spännande, berättande och sätta stilen i rummet. Motivet skapar ibland spännande dialoger mellan betraktaren och tavlans ägare

Open hours

Måndag – fredag: 7:30 – 16.00

Följ oss